walk on wings, tread in air: Ephyra : Interview <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Interview
2013-02-06

Actually aku nak buat entry pasal website baru aku ni semalam tapi aku ada advert for 24hrs, so kasik jalan itu advert dulu and now baru kita cakap pasal website baru.

Website baru aku ni tajuk dia FLEUR CLOSET.
Plan asalnya sebab nak letakkan tailoring biz aku ni ke satu tempat yang lebih semenggah.
Pastu pikir-pikir balik, why not aku cramp-kan semua dalam satu wesbite supaya lebih senang aku nak monitor, takyah kejap-kejap bukak page ni, pastu bukak page sana. Alhamdulillah, dipertemukan dengan wed designer yang baik hati *mata ke ateh, tangan ke dado, mulut juihkan* yang tadah diri untuk buatkan website aku. Simple je website dia. Sebab al-maklom la tuan punya website ni level kebijakkan dalam bab-bab IT ni tak berapa nak cerah. Kalau buat yang gempak-gempak, aku takut nanti aku sesat dalam website sendiri.



Aku ada letak link kat sidebar, boleh klik kat ruangan MY ONLINE BIZ.


So lepas ni, kalau ada apa-apa promotion or new produk, aku akan highlitekan di blog tapi segala urusan pembelian berlaku di website Fleur Closet.

Silalah jenguk-jenguk.
Buat masa ni dalam website tu kalau boleh masuk, memang dah boleh sangat nak main galah panjang. Sebab lapanggggg je.
Slowly kalau new produk masuk aku akan letakkan kat dalam ni.
Oh yes, cardigan dah sampai. FEDEX pun dah mintak aku bayor tax. Gila bapakkkkkk mahal.
So kalau berjaya sampai rumah petang ni, aku akan upload gamba hari ni jugak supaya esok korang boleh beli.

Dalam FAQ, ada beberapa points yang mungkin korang nak tau berkenaan dengan purchase and whatnot. Kat situ jugak, ada offer kot-kot ada sesape nak collaborate dengan Fleur Closet, boleh dibincangkan. Boleh berhubung menggunakan Inquiry Form kat dalam tu, lebih mudah untuk aku handle and simpan record.

Ok sampai situ je cerita dia.

Semalam aku ada interview.
Tapi kat rumah je.
Interview dari paper Metro untuk sisipan tajuk err....aku lupa sebenarnya under tajuk apa.
Tajuk interview ni pasal Ephyra. Something berkenaan macamana aku help build Ephyra, macamana Ephyra itself, pandangan aku sebagai bahan testimoni Ephyra sebelum orang lain come out with their own testimoni.

Bukan sahaja aku mempromote-kan Ephyra pada wartawan yang datang, tapi aku juga mmepromosikan karipap ikan mak mertua aku. Hahah.

Mula-mula plan asalnya interview pukul 3pm, so aku cakap kat bibik, hidangkan minum petang je la. Kebetulan karipap pun banyak, jadi gorengkan karipap.
Eh pastu re-scheduled ke pukul 11am.
So aku rasa pukul 11 tu macam brunch kan, so goreng karipap jugak lah. Hahaha.
Sebetulnya memang rumah aku takde makanan lain dah. Karipap je la pun yang ada. So pusing kot mana tetapppp karipap jugak aku nak hidang.


Muka beria nak explain.
Masa reporter tu mintak bukak blog, aku dah gabra.
Sebabnya aku guna iPAD ni hanya 5%. Selebihnya Redza yang banyak guna so agak terkial-kial jugak la nak tekan punat mana satu. 
Terkial-kial tapi cuba me-maintain-kan muka.


Si pendek diapit oleh founder Ephyra.


Aku tak tau bila artikel ni akan di-release.
Dalam bulan ni jugak kot.

Tapi takpe, yang penting now aku nak cerita pasal PROMO EPHYRA.
Ramai nau yang tanya bila aku nak buat promo lagi.
Baiklah, ni aku nak kompang-kompangkan tentang promo.

Kali ni promo dia lain sikit tapi DIJAMIN MENGUJAKAN!

Pihak Ephyra ada releasekan trial pack. Tak sure ada orang perasan atau tak.
Tapi aku memang tak penah jual trail pack ni sebab kalau nak ikutkan mahal berbanding kotak normal. Tapi kalau for first timer, berbaloi la beli.
Trial pack ni ada 10 sachets dalam satu kotak.
Harganya RM79.00 untuk Semenanjung.




Now, aku open offer BELI 3 KOTAK TRIAL PACK dengan harga RM189 (Semenanjung) and RM200 (Sabah/Sarawak/Labuan).

Gigil tak baca?

Jangan konfius ya.
1 trial pack = 10 sachets.
3 trial pack = 30 sachets.

1 kotak normal = 30 sachets = RM228
3 trial pack = 30 sachets = RM189.

Sama kan kekdahnya?
Cuma harga jauh lebih rendah.

So??
Agak-agak nak buat apa skarang?

Haaa...pandai pun.
Silalah beli sementara STOK MASIH ADA.
Kerana selepas ini trial pack ni takkan wujud lagi.
This is the right time untuk korang simpan stok, sebab aku tak tau if aku mampu nak lancarkan harga macam ni lagi pasni. Pembelian tak terhad kepada hanya 1 set (3 x Trial pack). Nak beli 10 set pun sukati la.

Untuk purchase, sila masuk ke website Fleur Closet atau KLIK HERE
Kalau sesiapa takde paypal, takde cc, boleh email aku at contact.fleurcloset@gmail.com untuk dapatkan banking details.

Kat situ ada pelbagai option, so pilih option Trial Pack.
Aku tak jual loose pack ya, promo ni hanya untuk 3 kotak Trial Pack je.
Kalau nak beli 1 kotak Trial Pack, boleh beli terus dengan HQ.
Dan memandangkan ini Trial Pack, jadi tak dapat shaker ya.

Jadi, sila serang sementara stok masih ada.

  
posted by aveo757 @ 5:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER