walk on wings, tread in air: Tsugoi - Printed Kimono Cardigan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Tsugoi - Printed Kimono Cardigan
2012-12-10
 Code : Kimono Red


Code : Kimono Brown


Hi,

Nama saya Diana.
Tapi dalam gamba tu bukan saya. Itu Elly.
Dia sedang memakai kimono cardigan dari Tsugoi.

Kimono cardigan ini menggunakan material satin, tak payah gosok punya dan besar (free size), semua size badan boleh masuk. Boleh pakai dengan jeans untuk gaya casual, pakai dengan harem pants pun ok, kalau nak pakai dengan pencil skirt and ikat dengan belt pun ok. Cardigan boleh pakai macam-macam cara. But since kimono cardigan ni printed, kalau nak cantik pakai dengan plain outfit. Nak lagi cun pakai all black macam dalam gamba, baru outstanding.

Size : Free Size
Labuh Tangan : 22 inci
Labuh baju : 27 inci
Harga : RM75/pc (free postage)

Stock akan sampai between 17th to 18th December, so kalau nak pre-order silakan. Nak buat full payment sangat dialu-alukan. Sila email : tsugoi12@gmail.com dan nyatakan nama, contact nama dan code kimono.

Sekian dariku untukmu.




Klik here : PROMO EPHYRA DECEMBER 2012

posted by aveo757 @ 12:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER