walk on wings, tread in air: Superdry - it's here oready! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46blogFollowUrl\75https://plus.google.com/108023594649590263359\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

FLEUR by MRS HIM

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


TESTIMONI EPHYRA

FOOD

BEAUTY AND HEALTHCARE
FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Superdry - it's here oready!
December 27, 2012

Aku ni asikla lupa nak update Promo Ephyra.
Ephyra promo masih lagi on this week ya. Yang order last week semua aku dah pos Isnin lepas.
Yang nak order this week, masih boleh order. Sila email.




Terima kasih. The credit goes to bibik Lenny sebenarnya.

Aku kan sebenarnya suka sangat dapat present. Tapi jarang dapat.
Reason aku suka dapat present bukan sebab isi dalam kotak tu tapi sebab presentation. Sebab tu aku suka tengok Hari Krismas. Wrapping kotak cantik-cantik. Tak bagi aku hadiah pun takpe. Bagilah aku kotak tu. Hahah.

Sebab tu aku penyimpan kotak-kotak and paperbag yang cantik-cantik. En Wan selalu kata aku membazir sebab kalau nak bagi hadiah, aku mesti nak masukkan hadiah tu dalam kotak hadiah kat gif shop or belikan paperbag yang kiut-kiut. So kalau korang dapat pembalut cikai tu maknanya masa aku beli En Wan ada kat sebelah.





Bibik Lenny yang buat. Kalau aku tak dapekkkkk. Berkecai kipas ni aku kejekan nanti. 
Kalau sesape nak request balut Ephyra macam ni pun boleh. 
Kalau yang beli shawl or skinny jeans or apa je produk dari aku, nak suruh wrap insyallah boleh. FOC. Tapi kalau shawl Tsugoi, kena ada extra ye, sebab Tsugoi tu usahasama, bukan solely aku punya, so takleh buat macam company sendiri.




Sebut pasal hadiah, hari tu aku dapat email ni.
So maknanya betullah pendapat aku pasal hadiah Krismas ni.
Patutnya memang hadiah Krismas tu bukan bentuk makanan apetah lagi harga murah macam tu. Kesian la weiii, kalau coklat RM5, takyah la kot nak tunggu setahun sekali baru dapat. Agak-agak la sikit. Aku membayangkan betapa kecewanya budak-budak yang berkejar pi geledah hadiah kat bawah krismas tree alih-alih bukak ROCKY???? Kalau bagi The Rock takpela jugak.




Ni aku nak bagitau, ada 2 iklan di sidebar aku now. Satu adelah Fellina Inchloss and satu lagi sape yang gila beg boleh pi sini. Ni kawan aku punya. Kat dia la dulu aku rembat Coack tigo bijik. Dua-dua ni bukan aku jual, kalau berminat boleh klik kat iklan di sidebar.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok ini announcement yang dinanti-nanti
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Semenjak dah habis, tak putus-putus email masuk tanya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
It's original!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Winter Edition.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SUPERDRY JEANS dah sampai kat Malaysia!!!

Tinggal tunggu forwarder hantar ke rumah. Disebabkan ramai yang tanya if stock ada lagi, eversince settle first batch hari tu En Wan ikhtiar camana nak bawak masuk new batch. Dan akhirnya, new batch sampai. Kali ni logo belakang tu kaler white.




Hari tu En Wan kata ada orang tanya kenapa jeans ni made in China.
Nasihat aku, cuba korang pi Empire Subang, masuk TANGS, check Superdry tu made in mana.
It's China.
Bak kata En Wan, China ni manpower murah, banyak negara hantar kat China untuk manufacture produk. Even kilang En Wan pun ada ura-ura nak transfer kebanyakkan department dia ke China sebab manpower murah.

Contohnya baju Esprit aku beli kat Gold Coast ni. Aku beli kat Butik Esprit :





So kalau sesiapa berminat nak rembat, sila email En Wan berpandukan email dia di bawah. Ni email khas untuk online biz dia, jangan pakai email ofis dulu. Dia serabut tak tau nak tengok email mana satu.

Actually dah 20+ booked sejak semalam sebab dia email dulu pada customer-customer yang request tapi tak dapat beli last time. So hari ni baru aku open to readers.



posted by aveo757 @ 9:44 AM  
Newer›  ‹Older


MY FACEBOOK
GET UPDATES
ADS
MY PROFILE

Name: aveo757
Home:
About Me: Yes, I am Diana Ishak.
Yes, you are right, I am also known as Green Apple.


See my complete profile
TRAFFIC
POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST (dropdown menu)
MY TRAVEL DIARY
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER