walk on wings, tread in air: Tag cinta di hati... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tag cinta di hati...
2010-09-22



1. How many times have you been in love?
a. Kalau love yang mendapat respon : 2 (samada aku yang setia, or aku tak berapa laku. Tu pasal sikit sangat. Tapi ada aku kesah????)

b. Love yang syok sendiri : tak terkira banyaknya. (ini merangkumi cinta ku yang tak berbelah bagi terhadap Farid Kamil)


2. 3 songs that make you remind of him?
Him tu siapakah? En Wan or tungau or kedua-duanya sekali?

Kalau En Wan : Cintaku seratus persen - Mas Idayu
Kalau tungau : Lelaki Buaya Darat - Ratu


3. What is the romantic thing that you do for him, or he do for you?
Berasmara di dalam kereta.
Romantic ke, gelojoh?


4. 3 nicknames she uses to call you?
a. Sayang (2 bulan pertama perkahwinan. Lepas tu aku suruh dia stop panggil nama tu. Menyampah okkkkk, menyampah. Bukannya dia panggil SAYANG, tapi SAYAM. Standard la sleng Ganu)

b. Di (panggilan nak mintak di-blow, standard la mulut manis)

c. Awak (panggilan apabila blow tak menghasilkan percikan. Hahahha. Padan muka kau!)


5. List 3 places you go with her?
a. Ke bilik tidur untuk tidur bersama

b. Ke bilik mandi untuk mandi wajib bersama

c. Ke bank bersama-sama sebab aku kena jaga kereta, parking susah nak dapat.


6. What is the best memories with him?
On our first nite, boleh la pulak duduk bersila atas katil berbincang camne nak memulakan make love ni. Sebab masing-masing tengok DVD blue kemain galak lagi, nak buat sendiri takut. Oh, bukan takut tapi tak pasti sebab banyak sangat lubang dia kata. Kuang ajar eh?


7. What is his birthday, if you remember?
7 Oct 1976.

OMG!!!! Dah nak dekat. Satu benda aku tak readykan lagi.

Mungkin ciuman kasih sayang adelah lebih bermakna awal-awal bulan ni...


8. List gifts from him that you like?
Victoria Secret bra and panties berkaler blue black with full of embroidery yang dibeli ketika masih berkapel. Dan sadisnya pakej tu sampai kat rumah time aku pi keje, dan Mak Aji sebagai seorang ibu yang sangat prihatin atas segala surat-menyurat yang sampai kat rumah dia walaupun terang-terang bukan nama dia atas kotak parcel tu, telah membuka pakej tersebut laluuuuuuuuuuuuuuuuuuu berlakulah sessi soal jawab malam tu kenapa Si Wan ni boleh tau saiz tetek kau?????

Apa dia ingat lelaki skarang macam lelaki dulu ke nak kena raba tetek dulu baru boleh tau saiz??

Lelaki skarang takyah raba-raba, tengok saiz ibu jari je dah tau berapa besar tetek kau. (ok, ni aku belasah je)


9. How you declare your love to him, or how you accept his love?
Apa lak aku yang confessssssssssssss????
Aku mestilah kena jual mahal padahal hati cuak gak kot la dia taknak confess sampai ke sudah. Tapi takde la jual mahal sangat. Aku pun sedar la jugak diri ini bukannya bramai nau yang queue tunggu giliran kan. So, bila dia kata 'Sudi tak jadi gf Wan?'

Oh, terus sudi!

Walaupun soklan sebenar-benar dari En Wan adelah 'Sudi DOK jadi GEFRENG WANG?'

Sampai skang aku terpikir balik, macamana aku leh setuju dulu?
Adekah aku telah disapu minyak senyonyong???


10. How long you take to forget him?
Tak dapat. Sebab dah jadi laki aku pun.
Asal aku nak terlupa je, mesti dia terpacul.


11. What is her physical part that you like about her?
Mata.
Sebab aku memang suka lelaki bermata kecik.

Dan juga bontotnya.
Sebab bontot dia putih, tak macam bontot aku.


12. What is he doing right now?
Keje dan hanya akan balik kul 3 pagi esok.
Menjak dua menjak ni rajin benar tido kilang.


13. Have you contact him(ex) when you with your partner?
Kalau ex aku adelah Leslie Cheung memang konfem aku kontek balik.
Apekan daya, ex aku perangai dia iras-iras peguam Pathmanaban tu (betul ke aku eja ni?)


14. Have you done something inappropriate with him(ex) before?
Ye, pernah.

Bertenet di belakang bangunan yang sangat gelap dipenuhi nyamuk dan regardless orang bercerita belakang bangunan tu ada polong tersangkut kat pagar, kitorang tetap meneruskan pentenetan sampai ke pukul 4pagi.

Mungkin kitorang punya tanduk setan lagi panjang dari polong kot time tu sampai polong pun segan nak munculkan diri.

BTW, polong ada tanduk ke?


15. Did you go out with him(ex), without been known by your partner?
NEHI!!!!!!!!!!!


16. 2 things from him(ex) that you keep, without been known by your partner?
Takde. Semua aku dah humban ke tong sampah seploh tahun dulu.

Cuma ada satu nighty yang ex penah belikan untuk aku, aku pakai pada salah satu malam selepas kawen dan menyuruh En Wan bertindak ganas dengan mengoyak rabakkan nighty tersebut. Konon nampak macam wild la padahal aku tak sampai hati nak buang sebab cantik sangat, so kalau dah koyak rabak tu takkan aku nak simpan lagi kan. Ada la alasan nak buang pastu.


17. Do you think your relationship with him(ex) is hotter than with your partner?
Ex aku adelah romantik.
En Wan tak sangat.
Tapi kalau terlampau romantik sampai boleh pasang 3-4 orang sekaligus, berbaloi kah??
Baik la aku pilih yang tak berapa romantik ni.
Lagipun elok la kalau En Wan tak romantik sebab sangat tak 'in' okkk bila dia nak romantik-romantik tapi sleng hancur.

Like, 'Sayam, sayam sayam Abam tak? Abam rindu sangak kat sayam'

Pebenda dowhhhhhhhhhhh???


18. Do you hide something in your mobile phone from your partner?
Dia check henfon aku hari-hari. Aku je yang tak penah check henfon dia.


19. Have you cheated or try to cheat your partner?
Errrr....mamak, teh tarik satu!!!!!!!!!!!!!!!!


posted by aveo757 @ 6:06 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER