walk on wings, tread in air: Blog dia??? Plissssssssssss. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Blog dia??? Plissssssssssss.
2010-07-13



Taiklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Boleh pulak pagi-pagi buta ni blog hop
sekaliiiiiiii
termasukkkkkkk
katttttttttt
bloggggggggg

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

pantekkk!!!



Blog tungau.


Tak berapa nak update sangat la, cuma ada gak gamba dia, wife and anak-anak.

Tetiba hati aku mendidih-didih.
Bukan mendidih tengok life dia. Sorry la aku nak jaki dengan life dia.
Cuma aku masih rasa troma dengan apa yang dia buat dulu.

Tapi mungkin dia dah berubah kan. So aku wajar maafkan dia.
Cuma, the cut tu terlampau deep sampai sekarang aku masih lagi termimpi-mimpi dia lempang aku.

Mula-mula dulu memang aku meroyan kalau terfikir pasal dia ni.
Rasa tak puas hati tu terlampau meluap-luap.
Rasa nak balas dendam gila-gila. Tapi pikir-pikir balik nak balas dengan apa? Penumbuk dia je dah penuh satu muka aku, takat tangan aku ni, muat-muat lubang hidung dia je. (gila ekzejeret punya explanation)

So aku balas dengan buat dek and buktikan kat dia yang life aku tanpa dia jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lebih baik. Walaupun dia tak tau camne life aku sekarang, cukuplah aku saje yang tau how bertuahnya aku tak hidup dengan dia.

Dulu time bercinta aku selalu menangis takut hilang dia. Sebab aku rasa macam dah takde saper dah nak kat aku kalau dia taknak. Bukan takut tak kawen-kawen, tapi takut aku takde tempat nak bermanja-manja. Dengan dia, dapatlah aku bermanja-manja tapi sekali-sekala je la. Selalunya dapat pelempang. But still, aku bertahan jugak sebab aku tak berpeluang kenal dengan lelaki lain (atau dengan bahasa lain, lelaki lain tak hingin nak berkenalan dengan aku), so aku stay jugak dengan dia. Makan pelempang pun makan pelempang lah.

Oh time tu sumpah takde orang yang lagi hensem dari dia okkkk.
Sampai aku rejek orang lain yang nak kenal ngan aku (eh ada ke?)
Pernah berjanji siap nak sehidup semati. Jiwang tak agak-agak.
Seb baik la aku tak sehidup semati dengan dia. Cara-cara hidup bersama pun dah macam nyawa-nyawa ikan. Inikan nak mati sekali?
Pergi mati la kau sensorang.

Aku pernah tipu Mak Aji konon nak beli buku rujukan tapi sebenarnya nak bagi dia duit sebab dia takde duit nak makan. Ni namanya sayang tak bertempat (or bangang tak bertempat???).

Bila pikirkan balik, gila bangsatnya perangai aku siap boleh tanggung pakwe (bukan aku tanggung, kira macam Mak Aji yang tanggung). Betul la kata pepetah, cinta itu buta.
Padahal kalau nak ikutkan, aku dah boleh berfikir dengan waras time tu.

Laki macam ni ke aku nak buat suami kalau makan sendiri pun mintak makwe supply?
Laki macam ni ke aku nak buat jadi suami kalau aku lagi banyak makan pelempang dari makan nasik?
Laki macam ni ke aku nak buat jadi suami kalau kau yang fail exam tapi salahkan aku sebab menyebabkan kau hilang fokus pada study when you yourself sedar yang kau memang dah bodoh sejak azali?

Semuanya aku sedar hanya apabila aku dah kenal En Wan.
Mungkin orang yang memihak pada dia akan anggap aku macam 'sudah dapat gading bertuah, tanduk tak berguna lagi'. Memang la, sebab kau tak rasa penampar dia. Cuba rasa tengokkkkk. By the way, gading baru yang aku dapat ni memang lagi best dari tanduk lama. Eh.



Ok tetiba aku rasa troma balik.

Nak tau blog dia, carik sendiri. Sekian.

posted by aveo757 @ 6:09 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER