walk on wings, tread in air: 03/2008 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


TESTIMONI EPHYRA

FOOD

CLICK HERE

BEAUTY AND HEALTHCARE

CLICK HERE

FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Someone has sent you a smile
March 30, 2008

What a surprise!!!!
Aku bukak Friendster sekali dapat message from TUNGAU!!


Date: 03/30/2008 2:50 pm
Subject: **** has sent you a smile.
Message: **** wants to brighten your day with a smile. Check out ****'s profile and send a reply.
A message from ****:

Hai, just drop by je. Aku skrg kat Dubai. Tengah tggu nak naik kapal. Aku dah lama tak bkk friendster ni alih2 ada muka ko lak. ko ada bagus? aku dah 2 anak dah stakat ni..hhehheh D**** I***** and D**** I******. Ko bila nak tambah askar ni? Sampaikan salam aku kat papa n mama k (makcik and pakcik okkkkk!!). Aku ada gak tpon nenek tampin ari tu. saje borak ngan org tua 2. oklah aku nak blah ni. (blah la kau, menyemak je) kem salam kat one n anak ko. bubbye !!



Aku kat Dubai okkkkk.
Aku gi oversea tauuuuu.
Rugi ko reject aku okkkkk.
Kalau tak kita sedang berhanimoon di Dubai.

Perhatikan nama anak-anak dia. Tak tau la ini coincident ke apa kan.
Tapi seingat aku la, maklum le IQ aku kan sangat tinggi.
Dulu masa tengah dilamun asmara, dia penah plan anak-anak dia sok letak nama D and I sempena nama aku Diana Ishak.

Suratan atau kebetulan?
Gasak kau lah.

Tapi yang aku pelik, dia kata dia bukak Frenster, alih-alih ada muka aku?
Muka aku???
Sejak bila muka aku ada lam frenlist kau?
Ke kau yang gigih carik nama aku? Nak keep in touch tapi buat-buat cam stumbled across nama aku.
Low class punya strategi.
Mueheheheh.

posted by green apple @ 8:57 PM  
Newer›  ‹Older
Doakan En Wan sembuh ok?
March 28, 2008

En Wan dah balik.
Tapi Jumaat depan another surgery kena buat, kali ni major punya, kasik potonggggggg.
Masa aku tulis entry ni, dia ada tepi aku, tengah lepak kat sofa sambil kat dahi bertampal Cool Fever. Demam. Sejuk, tapi pakai short. Aircond on. Kipas pun on. Boleh?

Ramai kat umah aku tonite, dua-dua mak metua ada sini (En Wan ada mak tiri) and klorga Kak Ngah dia pun ada sini. Semua nak tido sini kot. Sukati. Sila ambik tempat masing-masing. Tempat aku jangan kacau.


Snap la gambar lagi before kuar dari wad. Muka gembira.


Gembira sebab aku belasah nasik En wan lagi sekali tadi. Dah tu ko suruh sangat aku makan nasik kan?? Tapi half je okkk (ayat penyedap diri), sambil tarik nafas, sedut perut.


Rasa lonely sangat tonite.
Tak tau pesal.

Adekah sebab En Wan blom sihat betul?
Adekah sebab aku penat this week dengan keje and terkejar-kejar jaga orang sakit?
Adekah sebab aku rasa stress banyak benda aku kena buat padahal dulu semua En Wan buatkan?
Adekah sebab aku banyak ambik cuti so terbayang keje menambun kat opis?
Adekah sebab aku rasa aku keseorangan buat semua benda sendiri and takde saper care kat aku?

Hoih, aku tanya tu. Jawabla!
Apa ingat aku saje-saje tanya ke?


Ada ke En Wan tengok gambar ni, dia kata 'Baru dua hari masuk wad, dah tak sabar-sabar nak landing atas bird Abang'. Hoihhhhhh. Ko ingat aku dah takde agenda lain nak pikir?????


Masa nak discharge tadi punya la lama tunggu, nak masuk 4 jam aku melangok lam Golden Lounge tunggu nak wat payment. Aku nak bagi duit pun kena tunggu 4 jam ke?
Ntah hapa En Wan ayat nurse-nurse kat atas tu, baikkkk punya bersidai tepi kaunter aku tengok. Pastu amoi tu bawak kitorang lepak kat Golden Lounge.

Gila best!!
Orang lain dok kat depan kaunter, aku leh mengangkang-ngangkang tido atas sofa.
Siap la pulak ada Astro ngan segala teh, kopi. Ini sudah bagus. Tunggu sampai 4 petang esok pun takpe.


Aku sangat letih. Mari kita tido.


Ni pose wajib kalau tengah tido atas sofa. Tak kira la di mana jua aku berada, kalau namanya tido atau temenung atas sofa, satu kaki mesti otomatically terangkat. Good ventilation okk.



Muka boring tengok cerita Nek Nak sambil tunggu no giliran.


posted by green apple @ 9:36 PM  
Newer›  ‹Older
Roti vs Nasi

Tetiba aku rasa macam bangang.
Macamana aku leh lupa fakta lojik macam ni?????

Aku kan kata tengah diet.
Pastu aku just makan roti and sayur....kononnnnnnn.
Nasik nasik tak mainnnn.
Makan la roti banyak-banyak.

Tadi aku YM ngan ****.
Dengan berbesar hatinya aku cakap 'Wa tak layan nasikkkkk. Wa skang makan roti je'
Pastu dia reply 'Bukan ke roti tu ada yeast? You lagi gemuk okkkk.'

Tskkkkkkkkkkk.

Dia punya tindakbalas macam DANGGGGGGGG sedebik kat kapla aku.
Benda simple macam tu pun takleh register ke??
Bangangg okk.
Amik Food Tech tapi bodoh jugak.

Bodoh punya aku.

posted by green apple @ 12:58 AM  
Newer›  ‹Older
En Wan masuk spital - Part II
March 27, 2008

Aku baru balik dari tengok kekanda Wan Mohd Ridzuan kat spital. Kena stay 1 nite lagi gamaknya laki aku kat situ. Telinga dia lom clear sangat. So Dr nak korek lagi kot-kot ada apabenda pulak yang tumbuh dalam tu. Tapi alhamdulillah dia dah sihat, dah boleh makan, dah bleh gi toilet sendiri.

Jap lagi mak metua aku sampai, so aku nak ambik dia then straight gi spital. Kang tak senang duduk lak mak dia kat umah ni selagi tak nampak muka anak bongsu dia.



En Wan lunch. Banyak cengkadak okkk dia ni, siap komplen 'La, ni sup apa ni? Kosongggg je' 'Ikan masak apa ni? Tak penah tengok pun'. Orang-orang camni memang patut pun kalau kena sergah ngan nurse. Banyak bunyik pulak, aku suruh ko masak sendiri kang.



Sambil layan Diari AF. Laki aku takleh tinggal Diari AF, dia boleh sanggup tunggu sampai kol 9.30pm baru makan malam. Ntah hapa yang dia berkenan sangat pun aku tak tau.


Semua gambar jadik merah-merah sebab aku tak bukak langsir. Buruk gila muka laki aku tengah-tengah sakit ni. Tapi takpe, aku nampak sangattttt jelita time dia buruk cenggini. Beauty and the beast. Muehehehe.


Dah ompek hari aku tak makan nasik sebab diet. Hari-hari aku belasah sayur ngan roti je. Punyala nak kurus, nak jejak 42kilo, wa tak kira!! Tapi tadi En Wan paksa aku habiskan makanan dia. Lauk spital okkkkk. Lauk spital yang tak sedap pun aku leh makan sampai lichennnnn.



Lepas makan kita...?????? TIDO! Mana tak dapat badan macam dipam-pam? Ini rutinnya pun hari-hari. Aku jemaah ngan En Wan atas katil. Dapat la tido sejam. Si tukang sakit ni sempat pulak snap gambar.


posted by green apple @ 3:36 PM  
Newer›  ‹Older
En Wan masuk spital
March 26, 2008

Ni tengah tunggu admission. Sengih gak la walaupun member sebelah tengah sakit telinga.



Budak pekak sedang tido.


Agak gedik jugak la orang keliling tengok En Wan asik landing je kat bahu aku. Tapi mampos la kan? Muka aku pun pucat kan? Siapa yang sakit pun aku konfius.
Ni lepas doktor kata telinga dan hidung awak mesti disembelih pada kadar yang segera. Terus member jadik dungu jap. Tengok la tu, buat muka mintak dikasihani.




Ok taknak cakap banyak sebab kepala aku tengah senggugut ni.
Pening okkkkk, dari semalam tak rest.
Pastu pagi ni En Wan mengamuk-mengamuk siap nangis lagi sebab telinga kanan dia tak dengar.
Dia demam on-off lately, pastu dari dulu dia memang asal pagi je berhingus. Sinus problem. Tau-tau pagi ni telinga kanan dia sakit, terus takleh dengar, pastu kepala sakit, asik nak menghempas-hempas je. Seb baik aku sabar-sabarkan diri. Nak je aku lempang kasik telinga kiri dia pulak pekak.

So, now aku kat rumah, tapi En Wan ada kat Sunway Medical Centre. Aku nak teman dia tak kasik, dia suruh aku balik umah layan katil dulu. Kang petang-petang aku datang balik hantar barang-barang dia. Jap tadi dia call dah nak masuk operation room.

Dia ni dah la takut jarum, bila doktor kata kena operate je, yang ntah hapa-hapa dia tanya aku.
'Kena potong muka ke?'
'Kena masuk tube dalam hidung ke?'
'Parut ke muka abang nanti?'

Doktor dah kata guna laser method lagi mau tanya potong ke tak.
Nak aku potong ke nak doktor yang potong?
Kalau aku potong, dua-dua telinga sekali aku tanggalkan.Dah tu payah sangat nak dengar cakap orang. Aku cakap makan ubat, taknak. Jangan mandi malam, pun tak nak dengar.
Amik ko, tinggal sensorang kat spital. Taknak de aku jaga.


posted by green apple @ 2:02 PM  
Newer›  ‹Older
Skandal dengan bini sendiri
March 20, 2008

En Wan demam lagi.
Asal malam je demam.
Pagi je ok.
Esok aku akan pastikan dia dapat MC, dok kat umah dendiam.
Ko pegi keje jugak, ko siappp!!!!

Tadi lepas makan KFC, lepak-lepak jap depan TV tengok Diari AF. En Wan bukak satu cerita.

Satu kilang dia kecoh dia ada skandal.
Oppsssss...apesal ada skandal pun nak kena bagitau aku?
Bukankah skandal itu adelah rahsia?
Dan sangat tak patut untuk didedahkan kepada isteri?

Selasa baru-baru ni aku lunch ngan dia, so masa aku fetch dia kat kilang, ada la satu mamat ni nak kuar lunch gak. Aku perasan dia dok usha-usha keta aku. Tapi aku takde la pikir apa-apa, maybe sebab keta aku sangat terang kalernya dan park lak betul-betul depan muka Pak Guard, so sah-sah la dia nampak keta aku dulu kan.

Bila En Wan kuar and masuk keta aku, aku tengok mamat ni dan beberapa mat-mat yang lain pandanggggg je. Pandangan semacam. Ok, takpela, sukati kau.

Sampai kat restoran, En Wan kata HR manager and a few frens dia makan kat meja blakang. Dan aku pun malas la nak toleh, kalau toleh pun bukan aku kenal.

Sampai je kat opis, si HR manager ni kecoh pi report kat bos En Wan yang En Wan ni ada skandal. WTF???
Kalau ada skandal pun apa yang ko kesah?? Dia skandal ngan bini ko ke yang ko cam kena renjatan letrik nak pukul canang sekampung??

Pastu segala mat-mat yang nampak En Wan ngan aku tadi pun sudah pass-pass the message yang En Wan ada skandal. Puas la pulak En Wan nak kena explain kat muka sekor-sekor yang itu bini dia.

Soalan aku, apehal la ngan sesetengah orang kat Mesia ni?
Suka sangat prihatin (read = jaga tepi kain orang)
Ini bukan prihatin namanya. Ini namanya KEPOH.
Dah takde topik lain nak sembang gi buat la cerita pulak.

Yang aku heran tu, ko tak penah pun tengok muka bini En Wan camne, alih-alih ko kata aku ni skandal dia??

Hmmm...ke En Wan penah kenalkan pompuan lain kat kengkawan dia??

posted by green apple @ 11:23 PM  
Newer›  ‹Older
Hari ni En Wan tak keje, so buleh shopping awal pagi
March 15, 2008

Sepatutnya today plan nak bawak Redza gi Wetland, sian dia cuti-cuti skolah tak gi mana2 pun. Baru tahun ni merasa anak gi skolah, tu yang terlupa rupanya anak aku tengah cuti. Tapi biasa la kannnnnnnn..En Wan. Plan macam nak rak. Tapi bangun kol 8.30am. Nak beratur mandi lagi, nak gi breakfast lagi, siap la pulak nak bagi ikan makan. Sudahnya tak jadi. Last-last lepak kat IOI Mall belikan Redza mainan.

Sampai IOI kol 10.30am, parking bersepah-sepah. Gila best. Shopping pun takde la ribut ngan orang. So dapat la aku mengetest baju dengan penuh ketenangan. On the way balik, tengah tunggu En wan settlekan parking tiket, aku lepak ngan Redza kat luar Jusco. Ada la advertisement promotion barang-barang kat depan. Si Redza ni boleh la pulak ajak aku main cikgu-cikgu. 'Ma, ma tanyala Ija'

Ok, layannn. Merasa la jugak aku jadik English teacher sambil disaksikan pak guard ngan minaci sorang tengah tunggu laki dia ambik keta.

Tau Redza cakap apa??? Sila view video ni. Aku sampai skang takleh cover kemaluan.


video


Budak busuk dah pandai posing skangggg. Menurun dari mak dia kot. Muahahahaha. Pantang aku pegang HP je mesti nak enterframe. Aku tengok tv kat atas dia sibuk nak naik atas jugak. Pastu siap offer diri 'Mama taknak ambik gambar Ija ke?' Gila glemer okk anak aku. Cam mak dia gak aaaaa. Ngahngahngah.


See??? Anak ngan mak sama je tebiat pantang nampak cermin. Posing gedik namanya. Anak aku ni lelebih la dia punya posing, mana blaja entah. It's in the blood kot..:). Posing, posing jugak, beg susu tetappppp tergantung kat bahu. Fail!!!


Dia ni memang tak reti gunakan fitting room. Main sarung baju kat luar tu jugak. Dah macam apek aku tengok dia ni, ngan suar pendek dia, ngan TShirt tulisan Jepun.

Muka riang dah girang kerana dapat kelulusan bershopping. Trompet tak tinggalll.....

Muka kepuasan setelah masing-masing dapat merembat a few bajus. Ni masa tengah tengok ulangan Raja Lawak sambil En Wan test suar ngan baju depan aku. Selamba okkkk test suar kat living room, sekali bibik naik atas kanggggg.


posted by green apple @ 9:20 PM  
Newer›  ‹Older
Phuket, 17-20th of May 2008
March 14, 2008

Tadi kan, aku ponteng keje atas hasutan En Wan. Dia ajak aku gi MATTA Fair 2008 kat PWTC. Patut la sejak dua menjak dia rajin benar menggodek laptop, rupanya usha nak gi vacation. And seperti yang dijangka this year gi Phuket. So tadi aku dah book, Mak Aji lambat sangat, TINGGAL!!!!



Tapi yang tak berapa nak best, still naik Air Asia. Kebulur la aku kat atas tu. Nak naik MAS hari yang aku nak gi tu takde tiket lak. Kacau. Tapi takpela, Air Asia dah pakai airbus so harap takde la kejap-kejap ngongg ngonggg ngonggggg kat atas tu. Ngeri siallll.

Sibuk En Wan nak gi Pulau James Bond. Dah la pi tanya amoi tu 'Ini ada optional tak? Saya nak pegi Jengs Bong Isleng la' (James Bond Island = Ko Tapu Island)



Hadoiiiii!!!!!!!
Berbulu je aku ngan orang tua ni.
Puas aku nasihat, tak payah tanya. Let me do the talking. Ini tak, sibuk la pulak dia nak beramas-mesra ngan amoi tu. Ko punya nahu dan tatabahasa sangat fail okkkk.
Wakakakaka, keji gila mengutuk suami. Konfem tak cium bau syorga.




En Wan tengah sibuk mengayat amoi nak dapat package murah.
Macam al-bapuk pulak pakai beg camtu. Aku la yang pedajal dia. Penat okkk nak pegang beg aku lagi, pegang beg MATTA lagi. Ambik ko, pegang sendiri.
Taknak pegang???? Meh, aku sangkut.

Padahal nak pegi bulan 5. Bukannya skang pun. Huru hara je lebih.
So kira kali ni, wedding anniversarry adelah kat Phuket. Kalau tetiba Mak Aji ngan Pak Aji kata dia pun nak gi sama, tak dapat la kitorang beromen di tepian pantai. Line tak clear.

Lepas gi MATTA singgah The Mall konon nak shopping baju. Aku dah pegang baju Nicole ngan Elle okkkkkk, dah pegang!! En Wan buat muka selenga tok pekong siam, terus kenselllllllllll hajat aku. Dia cukup pantang aku beli baju selai sampai RM170++. Kalau boleh, baju aku kena selai RM50 hengget je. Kalau aku pakai yang ratus-ratus, keluar la segala dalil 'Ala, awak pakai baju yang longgok-longgok pun tetap cantik, body awak ok pakai apa pun'. Dan-dan tu jugak body aku transfom jadik body Naomi Campbell. Punyala pendengki khianatnya taknak kasik aku shopping.

Pastu lalu kat Carlo Rino, takde yang best. Macam berkenan kat Bonia, ada satu tu cunnnnnnnnnnnnn sgt, harga RM699. Aku dah prektis gesture terbaik utnuk menggoda En Wan biar dia luluskan permohonan nak beli beg baru. Bukan pakai duit dia punnnn, duit aku. Pun, tak lepas. Hampas la dia hari ni. Pekena ntah. Tapi dia ni hari-hari pun memang hampas je.

Tapi disebabkan Bonia tu bersebelahan ngan GUESS, tetiba aku jadi menyampah nak beli Bonia.

Harharharharharhar.
Keji.

posted by green apple @ 6:56 PM  
Newer›  ‹Older
Ni hau ma?
March 09, 2008

Dah la kepala aku tengah angin takde mood ni. Pastu baru aku teringat keje aku tak siap lagi. Meeting sok nak bentang apa pun aku tak tau.

So, amacam election?
Ada ok kaaa??

*sila jawab lam hati, jangan jawab kat blog aku*

Hari tu aku ada bgtau fax-scanner aku takleh pakai sebab kena sambar kilat kan?

Tadaaaaaaaa!!!!!




HP ganti baru terus.
Ni yang bestnya company besar-besar.
Apa??? Kena sambar petir?
Takpe, SKARANGGGGGGG jugak saya bagi baru.

So di kala aku tengah update blog ni, En Wan ada kat tepi dok memulas segala punat kat fax ni. Tak jalan-jalan gak.
Aikk, kata enginerrrrrrrr???

So, Sabtu lepas sementara nak tunggu result election, kitorang melepak kat Mines.
Sangat la boring tempat ni aku rasa. Aku nak carik baju satu pun takde yang sesuai.
Semua style-style Hong Kong. Pastu semua baju spesies untuk orang-orang kecut. Orang kembang cam aku toksah pakai baju.

Mak Aji kata dia tak masak for lunch sebab nak kuar gi jemputan. Dengan harapan soh anak-anak dia masak la.
Tolonggggggg sket ye Mak Aji. Anak-anak balik sebab nak merasa masakan ibu okkkk. Jadi sila masak.

Lantas Mak aji mepertahankan diri 'Chantekkkk muka kau. Macam la ko balik setahun sekali'.

Muahahahahaha.
Pandai Mak Aji menjawab skanggg.

Tapi malam-malam kang la kitorang masak. Petang-petang ni nak merendek kat luar jap. Tolong jaga cucu ye....zasssssss pecut keta.



Lihatlah kegirangan kami melepak tanpa memikirkan betapa azabnya mak aji ngan pak aji bersilat jaga cucu kat umah. Lepak kat Delifrance tepi sungai tu sambil menyakiskan gondola kuar masuk. Berangan kat Venice jap.
Malam, Mak Aji ngan Pak Aji kuar pulak. Tektik la tu soh aku masak.
Disebabkan Ketua Kem Tahanan takde malam ni, marilah kita mengadakan parti liar!!



Ni kalau Mak Aji ada kat umah, kem salam okkkk nak bergumpal adik-beradik siap pekik-pekik cam kena histeria camni. Tiga je anak dia, tapi kalau semua balik, cam tigaploh orang riuhnya. Aku punya gelak je dah boleh cover 7 orang punya suara.
Tengah-tengah masak boleh la pulak benti nak bergambar bertimpa-timpa. Pastu khakhakhak jap, sambung balik goreng ikan.

Yang para hubby sekalian dah berbulu je lauk tak masak-masak.
SADAPPPPPPP YOU!!!!
Kang aku AFUNDI_KELUAR RUMAH kang.


posted by green apple @ 7:06 PM  
Newer›  ‹Older
Stop bitching about me. I can be a real bitch kalau kau nak tengok sangat.
March 01, 2008

Oooo...tak kasik aku layan jiwang ye??
Ok fine. Wa takde hal.
Nak suruh aku memaki orang?

Bismillahhhh...

Semalam aku tetiba dikejutkan dengan satu angin.
Agak akhmar jugak la angin ni. Tengah sedap layan pizza kat opis, satu sms masuk. Cam rasa tersekat kat halkum bila baca sms ni.

Aku taknak cerita apekah intipati sms berbentuk kojaqqqqq itu.
Tapi aku share the sms with sumone that is so dear to me.

Memang aku bengang!!
Cilaka babi okkkk.

Aku tak paham apesal ramai bloggers yang sakit ati ngan aku.
Tell me apa aku dah buat salah?
Aku jumpa ko pun tak penah, yang ko hangin ngan aku siap nak jaja cerita pantat aku segala kat orang pehal?

Aku tau ko sangat loser, so boleh tak jangan tutup keloseran ko dengan kaitkan nama aku yang dah gah di persada antarabangsa ni? Ko hanya menambahkan glemer aku ok?
And aku tak perlukan limelite murahan cam ni.
Apa baranggggg???

Takyah la jaja cerita yang aku sangat gigih menekel balak ko yang sangat tak appetizing tu.
Please la okkkk. Aku ni tak cun, so kalau aku nak carik jantan pun, biar la yang hensem so keturunan aku takde la muka selenga cam balak kau.

And aku juga agak konfius, kenapakah kau sebegini bangang nak jaja kat orang yang aku ni perosak hubungan ngan balak kau?
Tahukah kau kalau aku yang dah berkawen, dah ada anak, dah berumur 31 tahun tapi mampu nak buatkan balak kau terkinja-kinja kat aku, apekah petandanya?

a) Adekah aku sangat hebat? (oh, jangan letakkan aku sehebat ini. Nanti aku belagak okkkk)
b) Atau ko sangat bangang tak reti nak jaga balak? Puki ko tak best kot!

Kalau kau dah tak reti nak gari balak kau, jangan nak tuding jari kau kat aku okkk?
Itu sangat keji.
Dan juga sangat salah di sisi undang-undang aku.
Akan mendatangkan rasa bengang.
Kalau aku dah bengang, aku memang konfem tekel balak ko.
Mampos la kan.

Aku tak buat, ko kata aku buat.
Meh sini aku wat betul-betul.
Alang-alang orang bercakap pasal aku, apa kata aku buat terus kasik semua puas ati.
Selagi tak dapat tengok kekejian aku, memang tak sah. Tak senang bontot nak duduk kan?
Well, try me!!!
I dare you!

Aku ingatkan bila aku tak ambik tau, nama aku pun tak terlibat sama.
Ohhh....makin mencanak lak nama aku rupanya.
Semua yang buruk-buruk la tu.
Bagi la credit sket kat aku kot ye pun.

Contohnya, 'Dia tu buruk perangai okk, asik melayan jantan je padahal dah kawen. Nak buat camne, orang cun katakan.
Ataupun 'Dia tu penah threesome ngan balak i and bapak i. Mesti masuk neraka. Agaknya puki i ngan mak i tak sebest puki dia kot. Camne nak jadikkan puki i yang dah menggeleber ni best cam dia?'
Sedap sket la sikit aku dengar.

Apa-apa pun, lesson yang aku belajar dari semua benda ni - Orang yang baik ngan kita tu la yang akhirnya akan backstab kita.
Dah susah aku nak percaya sweet talk ni, like kejap-kejap 'babe', 'wink', 'dear'..paler buto bapak kau lah.

Well, yes, aku mengaku aku sangat kojaqqq.
Mulut aku cam loji kumbahan. Gila punya longkang.
Tapi aku tak mencarut depan orang. (tapi cam 'pantek' tu selalu la aku sebut depan Rozie and Ijad...sebab dorang sangat special).
Aku takde de nak wat cerita buruk pasal orang melainkan citer tu benar.
Aku takde bakat nak jaja cerita pasal orang, tapi kalau rasa nak aku reka cerita pasal kau, just let me know la.

Ok, aku nak masak.
Kang laki aku nak balik makan.
Pastu aku nak bagitau dia aku penah fuck ngan tigalblas orang laki dalam satu masa.
Okehhh???

posted by green apple @ 10:59 AM  
Newer›  ‹Older


MY FACEBOOK
GET UPDATES
ADS
MY PROFILE

Name: green apple
Home: Putra Heights, Subang Jaya, Selangor, Malaysia
About Me: I AM WHAT I AM.
See my complete profile
COUNTER
 
TRAFFIC
MY PREVIOUS POST
OLDER POSTS
MY TRAVEL DIARY
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER