walk on wings, tread in air: www.taaz.com <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


www.taaz.com
2008-05-11


Gambar tengah adelah gambar asal.

1. Aku sangat tak sesuai pakai contacts yang berkaler, nampak mata aku terjojol keluar.
2. Aku tak rasa muka aku sesuai pakai lipstik kaler merah terang.
3. Aku juga diharamkan memakai eyeliner blue karer, nampak mataku ohhhh sungguh jalang.
4. Semua kaler-kaler yang aku guna untuk make over ni adelah jenama Clinique, M.A.C, Bobby Brown dan Chanel, Nampak sangat tak sesuai. Muka aku serasi ngan barang kat Guardian je. Tapi merasa la pakai barang mahal kan..:)

Apa-apa pun aku rasa baik aku make up guna tangan je la.


posted by aveo757 @ 1:46 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER