walk on wings, tread in air: And the Ocsar goes to ..... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


And the Ocsar goes to .....
2007-11-22

Macam tak best la pulak kalau tak memperkenalkan mangsa dan juga pemangsa yang terlibat lam Sinetron Trajedi Buah Epal.

The nominees are :

Ayu
Scene : Tukang call mak aji pada hari kejadian dia mengamuk kat umah aku.



Awie
Scene : Watak dia sikit je lam trajedi ni. Malahan, takde skrip lansung. Dia yang nampak tungau ni marathon sambil bawak pisau pastu tumpangkan tungau ni balik umah.
 


Zuki 
Scene : Aku tumpang moto dia masa malam kejadian tungau ni lari bawak pisau konon nak terjun jambatan tapi tido umah Hairi. Gambar ni kat umah Mazlan. Aku ngan Apeng pedajal pakaikan dia baju stewardess bagi mengukur tahap kelansingan badan. Seres lansingggg. Dan menggoda. Argghhhhhhhhhhhhh. Nampak PC tu? Depan PC ni la tungau ni lepak sambil pusingkan kerusi ke arah bilik aku that day. Bilik aku belakang Zuki.


PICTURE REMOVED
Pak Aji ngan Mak Aji
Scene : Pak Aji tak berapa nak masuk scene, ala-ala pelakon tambahan je. Mak Aji jugak yang menguasai jalan cerita.


Mazlan and Yan
Scene : Hampir semua scene dia ada.


Mala
Scene : Orang yang bertanggungjawab larikan aku ngan moto malam yang dak tungau nak sembelih aku


Apeng
Scene : Semua scene dia ada.



Ijad and RozieScene : Dua-dua gila kuasa. Semua scene dia konfem masuk.


Kiri sekali Khairil.Scene : Jadik mangsa jerutan aku masa aku tanya saper tuduh tungau ni mencurik.

Lima dari kiri, Izham.Scene : Orang yang suruh aku jemput tungau kat airport bawak balik umah.

CEPUMAS!!!!!
Sila carik manakah satu pemangsa. Dia ada lam gambar ni. Aku taknak bagitau. Kalau korang teka pun aku taknak jawab ye ke tak. Biar hidup korang diselubungi misteriiiiiiii. Wakakakkaa.
p/s : Aku pun tak tau camne aku leh tak perasan muka dia ada lam gamba ni.


posted by aveo757 @ 11:19 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER