walk on wings, tread in air: Ni entry khas untuk kau <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ni entry khas untuk kau
2007-03-17

Ni aku nak tanya ni.
Aku tau orang ni rajin sangat laaaaaaaaaaaa mengadap blog aku.
Ko jangan ingat aku tak tau yang ko sampai berpuluh kali sehari dok bukak katup bukak katup blog aku ni.
Nak baca, baca je la. Takyah la sampai nak ajak jumpa.
Ko tak nampak tu terang-terang aku tepek gambar laki aku?
Nak kena terajang ngan dia? Laki aku tu footballer. Kang elok-elok dia sepak bola, terus dengan kau sekali dia sepak.
Yang bersusah payah courierkan coklat bagai apekejadahnya? Ko dah mandremkan coklat tu kan? Blaaaaaaa....
Aku tau ko ni mesti ada no hp aku kan?
Sukati ko la. Kalau nak kena maki ngan laki aku try la call.
Kalau ko letak hp number aku kat adultfriendfinder, aku cantas apa-apa yang boleh dicantas.
Dengar tak ni? Aku CANTAS okkkk?????

posted by aveo757 @ 3:08 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER